Fysio-Fit WF   Praktijk voor kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, algemene fysiotherapie en revalidatie

 

Even voorstellen.

Mijn naam is Robin Slagter, als fysiotherapeute vind ik het zeer belangrijk dat er naast een hoge kwaliteit van therapie, ook veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Dit wilde ik graag combineren met mijn affiniteit voor het behandelen van kinderen, en zo is in oktober 2016 de praktijk gestart. 

 

Ondanks dat 2020 erg uitdagend was door corona is de praktijk flink gegroeid. Sinds Maart 2020 is Simone Kraan, sportfysiotherapeute Msc, het team komen versterken. Simone is daarnaast gespecialiseerd in Dry Needling, hardlopen en zwangerschap gerelateerde klachten en training.

 

Ook voor de kinderen is versterking aangetrokken, Shanna de Groot werkt sinds oktober 2020 als kinderfysiotherapeute binnen de praktijk.

 

Met ingang van juni 2022 komt Denise Kok ons versterken voor de algemene fysiotherapie, zij zal voornamelijk de volwassenen zien binnen de praktijk.

(nieuwe teamfoto volgt, zie 'team' voor verdere informatie).

 

Wij zijn gevestigd in het Medisch centrum Stede broec, in Bovenkarspel. Dit biedt veel multidisciplinaire mogelijkheden en maakt dat de praktijk goed bereikbaar is.

Wij werken nauw samen met andere disciplines, scholen en sportverenigingen.